Schade afwikkeling
 
Een kleine schade aan uw auto? Dat is altijd een vervelende gebeurtenis. Natuurlijk hebben wij begrip voor uw situatie en zullen onze medewerkers zorgen voor een snelle afhandeling van de schade. Uw auto wordt gerepareerd door professionals die ervoor zorgen dat uw auto weer als nieuw wordt.
 

Wat te doen bij auto schade?

  • Als u constateert dat u een schade heeft door een aanrijding of andere oorzaak dient u als eerst het Europees Schadeformulier in te vullen.
  • Vervolgens dient u uw tussenpersoon of verzekeringsmaat schappij op de hoogte te stellen van de schade. In de meeste gevallen willen zij een indicatie van het schadebedrag. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur vrijblijvend langsrijden, voor een prijsindicatie. Wilt u dan deel I en II van het kentekenbewijs en uw groene kaart meenemen.
  • Wilt u de auto laten maken dan kan hiervoor direct een afspraak gemaakt worden. Laat u de schade niet direct herstellen na het maken van een schadecalculatie dan brengen wij taxatiekosten in rekening. Deze kosten worden gecrediteerd op het moment dat de auto bij ons hersteld wordt.
  • Wij bellen u wanneer uw auto gerepareerd is, zodat u deze kunt komen ophalen.
  • Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij zijn altijd bereid u verder te helpen.